marți, 4 martie 2008

Sibiul, în direct la două televiziuni


Conform editiei on-line a săptămânalului SIBIANUL meciul dintre Mobitelco Cluj şi CSU Sibiu va fi în direct atât pe TVR Cluj, cât şi pe Telesport.


Săptămânalul Sibianul, prin pagina sa de web, http://www.sibianulonline.ro/ anunţa că România va înregistra o premieră în privinţa transmisiilor tv dintr-un campionat naţional de sporturi de echipă. Meciul din prima divizie la baschet masculin, dintre U Mobitelco Cluj Napoca şi CSU Sibiu se va putea vedea în direct la două canale de televiziune.
În mod uzual, partidele din divizia naţională de baschet sunt televizate de Telesport, însă gruparea clujeană, spre deosebire de celelalte echipe din prima divizie masculină, a semnat un contract cu postul regional TVR Cluj, în privinţa drepturilor de televizare a partidelor de pe teren propriu în actuala ediţie de campionat. „Meciul din 15 martie, de la Cluj se va televiza şi pe TVR Cluj, şi pe Telesport. Prima televiziune va transmite partida doar regional, iar cei de la Telesport vor transmite meciul în toată ţara”, a Carmen Tocală, preşedintele Fedraţiei Române de Baschet, contactată de http://www.sibianulonline.ro/.
Acelasi site anunta ca CSU Sibiu va juca marţi 11 martie de la ora 18.30 cu Rapid Bucureşti şi nu miercuri, cum era stabilit iniţial.


Niciun comentariu: