joi, 6 martie 2008

CSU vrea majorete!


Conform ediţiei on-line SIBIANUL, CSU Sibiu face selecţie pentru o trupă de majorete care să anime atmosfera la meciurile din Sala Transilvania.


http://www.sibianulonline.ro/, scrie că CSU Sibiu are o nouă tentativă e a forma o trupă de majorete, după ce precedentele încercări s-au dovedit nereuşite. Pe pagina oficială de internet, http://www.csusibiu.ro/ a fost postat zilele trecute un anunţ prin care se anunţă că „CSU Sibiu organizează preselecţie de majorete pentru echipa de baschet”.
Cine doreşte să ajungă în echipa de majorete trebuie să se prezinte la preselecţia de luni, 10 martie sau miercuri, 12 martie, între orele 19.00 şi 21.00, la Casa de Cultura a Sindicatelor, mai exact la Sala Albastră. Pentru a prinde unul dintre locuri, eventualele candidate trebuie să ştie că este necesar să îndeplinească anumite condiţii. „Înălţimea minimă necesară este de 1,65m. De asemenea, concurentele sunt rugate să vină în ţinută sport care să permită o mişcare cât mai lejeră pentru probe”, se arată în anunţul postat pe http://www.csusibiu.ro/. De fete se va ocupa instructorul Hugo Wolf

Niciun comentariu: